PRIVACY STATEMENT EN DISCLAIMER VWV GROUP

DE ENERGIEBOEKHOUDERS – KOSTENVERDELING – METERING

PRIVACY STATEMENT

Persoonlijke gegevens die u via de site hebt ingevoerd, worden opgenomen in een gegevensbestand. Teneinde uw persoonlijke gegevens optimaal te beschermen worden deze gegevens opgeslagen op beveiligde (web)servers die zich in een beveiligde computerruimte bevinden.

Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en nooit aan derden verkocht of vrijgegeven. Het opgegeven e-mailadres is niet toegankelijk voor derden. Uw (adres)gegevens kunnen worden gebruikt om u te informeren over VWV-activiteiten. Uw gegevens kunnen worden geanalyseerd om informatie zoveel mogelijk af te stemmen op uw interesses.

VRAGEN?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur een e-mail naar dhr. Bart Robijn.

DISCLAIMER/AANSPRAKELIJKHEID

De VWV site is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. VWV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de op het internet vermelde gegevens van VWV afwijken van de gedrukte versie, prevaleert de laatstgenoemde.

COPYRIGHT

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van VWV worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.