MISSIE

Via kwaliteitsvolle, flexibele en direct toepasbare meetoplossingen voor warmte, koeling, tapwater, gas en elektra is VWV Group dé partner voor vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, VvE’s, installatie- tot grote energiebedrijven.…

Met facturatieoplossingen op maat zijn we dé energieboekhouder voor onze klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en transparante stookkostenafrekening. Het gehele proces wordt ondersteund door online platforms waarmee onze klanten de gehele energie exploitatie eenvoudig kan beheren.

VISIE

VWV Group zal steeds gebruik blijven maken van de nieuwste technologieën en zo een belangrijke speler blijven op vlak van energiemetingen. Daarnaast willen we dé energieboekhouder zijn voor onze klanten. Een energieboekhouder die naar hen luistert, meedenkt en oplossingen op maat biedt.

Door sterk geautomatiseerde processen willen we onze klanten/bewoners real-time inzage geven in het energieverbruik om hen bewust te maken om zuinig om te gaan met energie. Hiermee wil VWV Group meewerken aan een duurzame toekomst.

VWV gelooft in de kracht van een glasheldere communicatie, de klanten en hun bewoners staan daarbij centraal !

ONS TEAM

Het personeelsteam van VWV Group bestaat uit een jonge enthousiaste groep mensen die met elkaar het bedrijf blijvend op de kaart zet. De meeste medewerkers op kantoor hebben een accountancy achtergrond en worden ondersteund door enkele ingenieurs.